Art Nouveau Datura Design

Ik ben Surface Pattern Designer!

scroll down for english

De afgelopen 2 jaar was een erg drukke tijd voor mij en het resultaat is dat ik mij nu Surface Pattern designer mag noemen.
Ik heb een aantal opleidingen gevolgd waaronder een opleiding voor het bestuderen en maken van historische patronen en voor de benodigde computer software waaronder Adobe Illustrator. Gelukkig leer ik graag en werk ik ook met plezier op de computer.
Had ik dit maar dertig jaar eerder geweten, dit past zo goed bij mij en ik kan er al mijn creativiteit in kwijt.
Wat is surface pattern design? hoor ik je denken..
Alles wat je om je heen ziet waar een patroon/afbeelding op staat zoals textiel, behang, kopjes, tafelkleden, borden, telefoonhoesjes, schriften, agenda’s, potloden, kleding, websites etc, etc dat is bedacht en gecreëerd door iemand. Door een surface pattern designer dus en deze zorgt ervoor dat het naadloze patronen worden zodat ze overal op geprint kunnen worden. Dit is het in een notendop even uitgelegd maar er komt veel meer bij kijken.

Sinds februari heb ik een online shop waar mijn designs gekocht kunnen worden op stoffen en behang en daar ben ik heel trots op.
klik hier voor de shop

Vanaf nu zal ik dus mijn designs en de collecties die ik heb gemaakt op deze site laten zien en op mijn Pinterest te beginnen met het Art Nouveau design dat ik maakte van de Angel’s Trumpet ofwel de Datura.

Graag hoor ik wat je ervan vindt.

Angel’s Trumpet Dekbed te koop in mijn Spoonflowershop
Angel’s Trumpet als behang
Angel’s trumpet in wallpaper

I am a surface pattern designer

The last 2 years were very busy for me but that resulted in the fact that I can now call myself a surface pattern designer.
I have followed a number of courses, including a course in studying and making historical patterns and courses for the necessary computer softwareprograms such as Adobe Illustrator. Fortunately, I love to learn and I also like to work on the computer. If only I had known this thirty years earlier, it suits me so well and I can put all my creativity in it. What is surface pattern design? I hear you.. Everything you see around you that has a pattern on it, such as textiles, wallpaper, cups, tablecloths, plates, phone cases, notebooks, agendas, pencils, clothing, websites, etc., etc. was created by someone. By a surface pattern designer who makes sure that the patterns repeats seamless in order to be be printed on anything. This is a simple and quick explanation but there is so much more to it.
Since February I have an online shop where my designs can be purchased on fabrics and wallpaper and I am very proud of that.
click here for the shop

From now on I will show my designs on this site and on my Pinterest, starting with this Art Nouveau design that I made of the Angel’s Trumpet or the Datura.

Please share your comments, I’d love to hear from you!

3 gedachten over “Ik ben Surface Pattern Designer!”

  1. Tonny Roeland-Willemse

    hoi Diana,

    Geweldig je bent er weer en hoe ! Leuk dat ik ook op deze site je kan volgen met je collecties en wens je alle succes.

    Tonny

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *