vakantieschetsboekje

Tijdens het opruimen van mijn kleine atelierruimte, wat eigenlijk gezien kan worden als een vorm van uitstelgedrag, stuitte ik op een paar kleine schetsboekjes die ik tijdens vakantie op reis altijd bij me heb. Door Corona is er helaas van reizen niet veel gekomen dus zijn ze niet up-to-date maar misschien is het wel leuk om eens te laten zien wat ik dan zoal op vakantie schets.
Ik moet er wel bij vertellen dat ik dan meestal relaxed lig te wezen op een bedje 😎 aan een of ander water onder het genot van een of ander exotisch drankje en de warmte van de zon 😉
Waar anderen lezen, daar teken ik.


Het uitstelgedrag slaat op het feit dat ik even geen nieuw werk op de ezel heb staan. Al die witte vellen papier en onbewerkte schilderdoeken komen soms wat intimiderend over en dan gebeurt het dat je niet weet wat het volgende project wordt.
Overal in de ruimte stond en lag papier en om daar een eind aan te maken maakte mijn man een mooie papierkast voor me.
Dat is een brede kast met ondiepe ruimtes waarin de grote vellen eindelijk een eigen plek krijgen in plaats van hun dagen op de grond te moeten slijten.
Heel professioneel liggen ze nu te wachten tot er iets kleurrijks met ze zal gaan gebeuren.

De papierkast die mijn man voor me maakte

*****************************

Zoals ik vorige keer al vermeldde in mijn nieuwsbrief ben ik sinds kort ook te volgen op Instagram. Ik zag het eerst niet zitten om daar foto’s op te posten maar als je wat meer bekendheid wilt krijgen dan is dat hét platform.
Wie wil dat nou niet 😉
Ik probeer daar regelmatig een foto of video te posten.

******************************

Hieronder dus een greep uit een van mijn kleine schetsboekjes.
Oh ja, voordat ik het vergeet, de tekeningen gaan over de midden draden die het boekje bijeen houden en dat is niet per ongeluk, zo zie ik het gewoon het liefst 😉

4 gedachten over “vakantieschetsboekje”

  1. hoi, hoi

    dat is een mooi en handige papierkast, alles mooi gesorteerd. De schetsen van het vakantieboekje vind ik heel erg mooi. Zo zie je maar weer dat je soms even terug moet kijken naar ouder werk. Is toch wel weer leuk.

    Tonny

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *